Könyvkritika: Meleg ábécéskönyv

Könyvkritika: Meleg ábécéskönyv

Minden kisgyerek ábécéskönyvből tanul meg írni és olvasni.

Vajon van olyan kisgyerek, aki meleg? Vajon neki szüksége lenne egy melegek számára készített ábécéskönyvre? Vajon a meleg aktivisták valóban megcsinálhatnak bármit, ami eszükbe jut az érzékenyítés területén?

Magyarországon még nem, de az Egyesült Államokban már megjelent az első Meleg ábécéskönyv (GayBC).

A baloldal állítólag már nagyon fiatal korban megtanítja a gyerekeknek az LMBT terminológiát a “The GayBC” című könyvön keresztül, és ez sokaknak nem tetszik.

Az író honlapja szerint a “The GayBC” című könyvet a Red Tricycle 2019 legjobb gyerekkönyvének választották. A könyv leírása szerint “vidám, időszerű, LMBTQ+ szókincsű ábécéskönyv, amely a legigazibb énünk elfogadásának szépségét ünnepli”. Hozzáteszik, hogy a könyv egy “játszótéri extravaganciáról” szól, amely “a barátok ünnepévé alakul át, akik előbújnak az összes szekrényből, királyokhoz és királynőkhöz illő ruhatárba öltöznek, és felfedezik a képzelet csodáját”.

Matt Walsh  kritikai ismertetője.

Magyar felirat

Néma sikoly

Néma sikoly

A fetológia tudománya ma már megkérdőjelezhetetlenül bebizonyította, hogy a meg nem született magzat is emberi lény, teljesen azonos valamennyiünkkel, és emberi közösségünk integráns tagja, ugyanúgy érez és szenved. Kötelező alapmű minden nőnek és lánynak, világnézettől függetlenül.

1984-ben készült egy abortuszellenes dokumentumfilm, Néma sikoly címmel, amely egy 12 hetes terhesség megszakítását mutatta be ultrahangos felvételeken keresztül.

2021. február 21-én, 84 éves korában rákban meghalt Bernard N. Nathanson amerikai orvos, aki élete első felében rengeteg abortuszt hajtott végre, majd abortuszellenessé vált és katolicizált. Nevéhez köthető számos film és kötet, közülük a leghíresebb a Néma sikoly.

Nathanson 75 ezer abortuszt hajtott végre. Az első abortusszal kapcsolatos élménye az volt, amikor a saját barátnője abortuszát kifizette, később pedig egy másik barátnőjén ő maga hajtotta végre a műtétet, így abortálva a saját gyermekét. „Ez szolgált bevezetésként számomra az abortusz sátáni világába” – írta később. Az „abortusz-üzletbe” 1968-ban vonódott be komolyabban.

A KÉPSOROKON LÁTSZIK, HOGYAN KÜZD A MAGZAT ÉS HOGYAN SIKOLT FEL FÁJDALMÁBAN.

Csak 18 éven felülieknek.

Kedves leendő anyuka!

Kedves leendő anyuka!
Franciaország betiltotta ezt a pozitív üzenetű Down-szindrómás videót, mert “zavarhatja” a nőket az abortusz után.

Kütyümentes családi étkezés

Kütyümentes családi étkezés
A szülők naponta több mint 9 órát töltenek a médiával és a technológiával, ahogyan a gyerekeik is. A vacsoraidő nem kell, hogy ezek közé tartozzon.

Hat ok, ami miatt nem nősülnek meg a férfiak

Hat ok, ami miatt nem nősülnek meg a férfiak
Az alábbi összefoglaló csak felsorolja a racionális okokat, de nem ad megoldást. Az okok között -a mai világban megszokott módon- nem szerepel a hit megtartó ereje. A féltanulságok leszűrését a nézőre bízzuk.

A biztonságos szex csapdája

A biztonságos szex csapdája
Patricia Sandoval: A “biztonságos szex” csapdája
Elsöprő erejű tanúságtétel a megbocsátásról, az abortuszklinikák programozott nyelvezetéről, a megtérés mindent átformáló erejéről.
Magyar felirattal

Az ENSZ és a szexuális nevelés

Az ENSZ és a szexuális nevelés
Milyen szexuális nevelési programot ajánl az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az UNESCO? A szülők, mint a gyermekek első számú nevelői egyetértenek ezzel?

A Méltóság Központ videója

Copyright © 2019 Family Science Alliance