Meddőség: ördögi terv – magyar felirattal (2022)

„Meddőség: egy ördögi program”, amelyet Dr. Andrew Wakefield és a Children’s Health Defense készített, részletezi az Egészségügyi Világszervezet azon szándékát, hogy a túlnépesedésre válaszul termékenységellenes vakcinát állítson elő, és azt, hogy az ilyen vakcinákat – az emberek tudta és beleegyezése nélkül – a 90-es évek közepe óta használják.-
A WHO-t nem egyszer rajtakapták, hogy szándékosan megtévesztették a nőket, hogy azt higgyék, tetanusz ellen lettek beoltva, miközben valójában sterilizálták őket.
– A film világosan illusztrálja, hogy a népességcsökkentési program nem összeesküvés-elmélet. Ez a valóság, és ez történik világszerte. A HPV vakcinának és a COVID oltásoknak is káros hatásai vannak a termékenységre, amelyeket figyelmen kívül hagynak.
– A HPV-vakcina bevezetését követő évtizedben a tinédzserterhességek aránya 50%-kal csökkent.
– Amíg a VAERS az egyetlen nyilvánosan elérhető rendszer a COVID oltás okozta sérülések értékelésére, az amerikai kormánynak legalább 10 másik jelentéskészítő rendszere van, melyek adatait nem osztja meg. A Children’s Health Defense az információszabadságról szóló törvény (FOIA) alapján kérvényeket terjeszt elő a többi rendszerre vonatkozóan, hogy pontosabb képet kapjon a károk mértékéről, de a VAERS és a szóbeli beszámolók önmagukban is azt sugallják, hogy a sérülések és halálesetek száma óriási. A biztosítótársaságoktól származó adatok világszerte szintén megerősítik ezt.

(Mercola) – Az alábbi interjúban Dr. Andrew Wakefield és Mary Holland, a Children’s Health Defense elnöke és ügyvezetője beszélgetnek új dokumentumfilmjükről, „Meddőség: egy ördögi program” című filmjükről, amelyet tegnap tettünk közzé. Ha lemaradtál róla, itt megnézheted (angol nyelvű).

A „Meddőség:egy ördögi program” Wakefield negyedik filmje. Az első volt a „Ki ölte meg Alex Spourdalakist?”, ezt követte a „Vaxxed” [Beoltva] és az „1986: The Act” [1986: A Törvény]. Ez a legújabb film részletesen bemutatja az Egészségügyi Világszervezet azon szándékát, hogy a vélt túlnépesedésre válaszul termékenységellenes vakcinát állítson elő, és azt, hogy a 90-es évek közepe óta az emberek tudta és beleegyezése nélkül használják az ilyen vakcinákat.
„Ez egy nagyon fontos történet, és ez egy olyan történet, amivel már évek óta tisztában voltam” – mondja Wakefield. „Azt hiszem, sokan hallottak erről a szándékos meddőségi vakcinaprogramról, melyet elsősorban fejlődő országokban, például Afrikában élő nőkön végeztek. De ez elmaradt, így nem fordítottam rá kellő figyelmet.”

Több figyelmet kellett volna fordítanom rá, mert az emberek az évek során megkérdezték tőlem, hogy ‘Ön szerint létezik-e népességszabályozási program?’ …
A vád az volt, hogy az Egészségügyi Világszervezet az újszülöttkori tetanusz megelőzési program álcája alatt szándékosan sterilizálta a nőket [Kenyában] – vagy a meglévő terhességek megszakítására, vagy a jövőbeli terhességek megelőzésére használták a vakcinát. Ezt a gyermekek védelmének álcája alatt tették ahelyett, hogy ténylegesen csökkentették volna a népességet.

Ahogy Wakefield elmagyarázta, nem volt titok, hogy a WHO már az 1970-es évek óta dolgozott egy termékenységellenes vakcinán.A témában publikációk jelentek meg, sőt maga a WHO is elismerte ezt. Az igazi kérdés itt a tájékozott beleegyezés kérdése. A WHO-t nem egyszer rajtakapták már azon, hogy szándékosan megtévesztették a nőket, hogy azt higgyék, tetanusz elleni oltást kaptak, miközben valójában sterilizálták őket. Ez egy olyan etikai és erkölcsi mélypont, amelyet nehéz felülmúlni.

A részletes ismertető elolvasható itt.

You may also like

Amit tudnod kell az eutanázia történetéről | Carpe Deum
19:14
10 views
Az eutanázia nem újkori találmány. Sok ősi kultúrában ismerték ezt a ...
Választott sors - 01 Gájer László
21:30
199 views
Dr. Gájer László 15 éve katolikus pap, tanszékvezető egyetemi tanár, ...
Választott sors 04 - panelbeszélgetés 1
22:45
23 views
Moderátor: Valicskó Ferenc Résztvevők: Gájer László Réder Kristóf ...
Ilyen jövőt akarunk gyermekeinknek?
2:09
114 views
Elon Musk szerint a mesterséges intelligencia veszélyesebb, mint a ...
Választott sors - 07 panelbeszélgetés 2
16:55
15 views
Moderátor: Valicskó Ferenc Résztvevők: Czutor Ferenc Nagy Péter
Választott sors - 06 Nagy Péter
21:58
23 views
NAGY PÉTER, biológia, rajz és etikaszakos tanár, grafikus a „Bukósisak ...
Választott sors - 03 Réder Kristóf
20:13
23 views
RÉDER KRISTÓF Kiko kommunikációs szakember, a Papifrankó szerkesztője, ...
Választott sors - 05 Czutor Zoltán
23:55
19 views
CZUTOR ZOLTÁN dalszerző, előadó, tanár, közéleti szereplő Hatgyerekes ...
Ki fogja felnevelni a gyerekeket?
2:53
9 views
„Kérlek, vigyél haza!” Hány gyerek van, aki ezzel a gondolattal alszik ...
A transzneműség illúziója és a valóság
9:06
43 views
A video megtekintése magyar felirattal itt. Orvosok hiteles ...
Page 1 of 11