Feketén – fehéren, Gyermekünk szexuális nevelése, 2021.

„Elengedhetetlenül fontosnak tartjuk ezt a témát, hiszen rengeteg információ, vesz körül minket, amelyek gyakran hamis képet festenek le az egészséges intimitásról. Szinte kivétel nélkül mindenki szeretne jó szülő lenni, de a szexuális nevelés terén sok a bizonytalanság. Reméljük, hogy könyvünk segítséget fog adni mindazoknak, akik szeretnék, hogy gyermekeik a mai posztmodern társadalomban is egészséges értékeket képviselve, egészséges nemi identitással és orientációval nőjenek fel! Tabuk nélkül beszélünk a gyakori kérdésekről is, amit előadásaink alkalmával szülők, gimnazisták, egyetemisták tettek fel nekünk. Illetve a magzati kortól a felnőtté válásig a különböző életszakaszokban mire figyeljünk, hogyan csináljuk.

Munkánk célja, hogy a mai korban, amelyben az alapvető értékeket kérdőjelezik meg a szexualitás terén, lelkileg, szellemileg egészséges apák és anyák egészséges gyermekeket neveljenek fel, akik majd szintén továbbadják a gyermekeiknek a helyes, keresztény értékeket a szexualitás területén is.”

Muzslai Gábor és Etelka

A szerzőkről:

Muzslai Gábor és Etelka 1985 –ben házasodtak meg. Tizenegy gyermekük született. Jelenleg tíz unokájuk van. Végzettségük: teológiai főiskolán szereztek diplomát, illetve coaching végzettséggel házassági tanácsadók és lelkipásztorok. A “2=1 Nemzetközi Házasmisszió” Közép-Kelet Európai vezetői. Házasság gondozással, szülő képzéssel, és fiatalok felkészítésével 20 éve foglalkoznak.

2016-ban Pro Familiis-díjjal tüntették ki őket a családalapítás és gyermeknevelés támogatása, valamint a családvédelem területén kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenységükért.

2020-ban elnyerték a Kopp–Skrabski-díjat, a társadalom lelki egészségéért, a családokért és közösségekért végzett elkötelezett munkájukért.

Könyveikkel, kiadványaikkal járulnak hozzá, hogy a házasság és család kérdéseinek területén a szülők, házaspárok, fiatalok segítséget kapjanak.

  • Olthatatlan szerelem (2017)
  • Életre szóló igen (2015)
  • Feketén – fehéren, Gyermekeink szexuális nevelése c. könyvek (2021).

A könyv megrendelhető (dedikált példány is): 2egyenlo1@gmail.com