SCHITTL Eszter (Magyarország)

A CitizenGO magyarországi képviselője

Vissza az előadók listájához ➤


Előadás és a konferencia kivonata:
Párkapcsolati kultúra és demográfia konferencia
2021. május 27-29, Budapest
A konferencia szervezői a Családtudományi Szövetség, a Professzorok Batthyány Köre és az Európai Családtudományi Társaság


 

A gyermekek védelme a gender ideológiától.

Absztrakt

A világ egyre több országában manipulálják és befolyásolják a gyermekeket a biológiával és az emberi természettel szöges ellentétben álló gender ideológiával a médián és az úgynevezett átfogó szexuális nevelési programokon keresztül, elhitetve velük többek között azt a biológiai képtelenséget, hogy az ember maga dönthet a neméről.

A gender lobbi hatására identitásukban sérült és elbizonytalanodott gyermekeket kezelnek pubertásblokkolókkal és ellentétes nemi hormonokkal, ezeket és a nemi átalakító műtétet állítva be megoldásként számukra ahelyett, hogy az identitásválság okait keresnék meg és oldanák fel. Míg a testet igyekeznek a gondolatokhoz szabni, a személy biológiai valóságával ellentétes gondolatok és érzések helyretételének szakmai segítését egyre több helyen korlátozzák és tiltják meg.

A jogalkotók a gyermek legfőbb érdeke és jogai elé helyezik a felnőttek érdekeit a spermadonoros lombikeljárás, a béranyaság és az LMBTQ-örökbefogadás engedélyezésekor. Ezen eljárásokkal sérül a gyermekek anyához és apához való joga.

Felelősségünk megóvni a most felnövő generációt az emberi természetet tagadó gender ideológia hatásaitól. Más-más, de fontos szerepe van ebben a szülőknek, mint gyermekeik elsődleges nevelőinek, a pedagógusoknak, az egyháznak, az államnak és minden felelős embernek. Ha elmulasztunk cselekedni, a gender lobbi visszafordíthatatlan rombolást okozhat a társadalomban, amely kárvallottjai elsősorban a védtelen gyermekek lesznek.

Family Science Association logo

Vissza az előadók listájához ➤