SLATER Sharon and SLATER Taylor Jessica (USA)

Sharon Slater: A Family Watch International elnöke; és Jessica Slater Taylor: az Empowered Youth Coalition társalapítója

Vissza az előadók listájához ➤


Előadás és a konferencia kivonata:
Párkapcsolati kultúra és demográfia konferencia
2021. május 27-29, Budapest
A konferencia szervezői a Családtudományi Szövetség, a Professzorok Batthyány Köre és az Európai Családtudományi Társaság


 

A globális Empowered Youth Coalition bemutatása.

Absztrakt

Az egész világ fordulóponthoz érkezett, amikor a fiatalokat és a fiatal felnőtteket agymosás által szexualizálják és bevonják a radikális szexuális jogok mozgalmába. Lépjen be az Empowered Youth Coalition szervezetbe (EYC), amely egyesíti a fiatalokat és a fiatal felnőtteket az egész világon, hogy kiálljanak az élet és a család mellett.

Az EYC egy platformot kínál hálózatépítéshez és megosztáshoz, hogy megerősítse a felnövekvő generációt arra, hogy kiálljon saját értékeik mellett. Próbálja ki az EYC informatív „Fact Over Fiction” [tények és képzelet] vetélkedőit, nézzen inspiráló EYC „Listen and Learn” [figyelj és tanulj] videókat, és vegyen részt az EYC „Taking a Stand” [foglalj állást] tevékenységeiben. Az EYC tagság ingyenes és nyitott minden olyan személy vagy szervezet számára, amely elősegíti az EYC értékeit, mint például az élet és a család védelmét.

Noha az EYC által készített és terjesztett anyagok a 15-35 éves fiatalok és fiatal felnőttek számára érdekesek, bármilyen életkorú emberek csatlakozhatnak, hogy megkapják az informatív vetélkedőket, videókat és figyelmeztetéseket. További információ: EmpoweredYouthCoalition.org. Együtt felkészíthetjük és megerősíthetjük a fiatalokat és a fiatal felnőtteket arra, hogy az élet és a család hatékony szószólóivá váljanak.

Family Science Association logo

Vissza az előadók listájához ➤