SLATER Sharon (USA)

A Family Watch International elnöke

Vissza az előadók listájához ➤


Előadás és a konferencia kivonata:
Párkapcsolati kultúra és demográfia konferencia
2021. május 27-29, Budapest
A konferencia szervezői a Családtudományi Szövetség, a Professzorok Batthyány Köre és az Európai Családtudományi Társaság


 

A Transzneműséggel kapcsolatos kérdések megértése.

Absztrakt

Ez az informatív videó áttekintést nyújt a transzgender programmal és a gender ideológiával kapcsolatos kritikus kérdésekről. Egyérgtelmű, hogy egyetlen gyermekkel sem szabad káros és kísérleti jellegű orvosi beavatkozásokat folytatni, mint például pubertás blokkolókkal, melyek késleltetik növekedésüket és fejlődésüket, valamint nem károsíthatják őket nemváltáshoz szükséges nemi hormonokkal vagy műtétekkel, melyek eltávolítják az egészséges testrészeket és meddővé válnak egész életükre.

Rövid áttekintést nyújt néhány potenciális tényezőről, melyek nemi zavartságot okozhatnak a gyermekeknél, és feltárja azokat a tanulmányokat, melyekben a nemi zavartságban szenvedő gyermekek túlnyomó többsége, akik a pubertás ideje alatt természetes módon fejlődtek, felnőttkorukban elfogadja biológiai nemét. Azt vizsgálja, hogy a transzgender aktivisták miként támadják a szülői jogokat, akik meggyőzik a családi bíróságokat és kormányzati intézményeket arról, hogy azok a szülők, akik nem erősítik gyermekük transznemű identitását, veszítsék el szülői jogaikat. Feltárja azt a hamis állítást, miszerint azok a gender diszfóriában szenvedő gyermekek, akiknek nem biztosítják a nemváltást, nagyobb valószínűséggel követnek el öngyilkosságot.

A videóban olyan személyek tanúságtételei találhatók, akik azt hitték, hogy transzneműek, csakhogy felfedezték, hogy a nemváltás nagy kárt okozott, és nem oldotta meg a diszfóriát. A videó azzal a megállapítással zárul, hogy a nemi zavartság helyett a biológiai nem megerősítésére összpontosító kezelések biztosították a legjobb eredményt a gender diszfóriában szenvedő gyermekek számára.

Family Science Association logo

Vissza az előadók listájához ➤